Kvalitet

Služba kvaliteta i kontrole proizvoda

Služba kvaliteta i kontrole proizvoda

Služba kvaliteta i bezbednosti proizvoda, poseduje savremenu laboratoriju, sa najsavremenijim aparatima, proizvođača Foss, Chopin, Perten i Brabender kojom je omogućena sveobuhvatna kontrola kvaliteta pšenice, brašna i testenine.

Kontrolu sprovodi visokokvalifikovano stručno osoblje sa bogatim iskustvom u prijemnoj, procesnoj i završnoj kontroli proizvodnje.

Služba kvaliteta pažljivo i detaljno kontroliše na prijemu sirovine i ambalažu, sam proces proizvodnje i finalni proizvod.

Međunarodni standardi


Veliki akcenat dat je na proveru rada ovlašćene Kontrolne kuće (prijem sirovine), koja je akreditovana za kontrolu sirovina na prijemu;  određivanje reoloških i drugih osobina pšenice, na osnovu kojih se žito smešta i skladišti u silos ćelijama do prerade u mlinu. Bezbednost i kvalitet prehrambenih proizvoda obezbeđujemo primenom priznatog međunarodnog standarda IFS Food ver.7. Implementacija i sertifikacija ovog standarda su potvrda naše svesti o kvalitetu i bezbednosti proizvoda, što nas svrstava u kategoriju pouzdanih dobavljača za velike trgovinske lance i kategoriju proizvođača kojima potrošači veruju.

Od nabavke do kupaca


Bezbednost i kvalitet proizvoda pratimo kroz sve korake i procese proizvodnje od nabavke do kupaca. Pre svake proizvodnje vrši se pažljiv izbor sirovina i provera dobavljača u cilju očuvanja kvaliteta i bezbednosti proizvoda i zaštite od prevare. Redovnim praćenjem procesa proizvodnje, ulaganjem u opremu i stručni kadar podižemo nivo kvaliteta i bezbednosti, održivosti sistema i etičnosti svih zaposlenih. U svakom momentu smo spremni da odgovorimo na svako pitanje vezano za naše proizvode i izađemo u susret kupcu i sačuvamo dobre partnerske odnose.  Kroz redovne analize informacija sa tržišta i ocenu zadovoljstva kupaca dobijamo smernice kako da budemo još bolji i kako da zadovoljimo zahteve svih zainteresovanih strana.