Durum testenina se proizvodi od prvoklasne italijanske durum krupice, ćilibarno-žute boje. Vrhunski kvalitet i izbalansiran odnos ugljenih-hidrata i proteina daje durum testenini delikatan i prijatan ukus, kao i vrhunska svojstva pri kuvanju. Kada se kuva na italijanski način “al dente” (tako da se ne prekuva) testenina nije lepljiva i ima veoma prijatan ukus.
U Danubiusu koristimo prvoklasnu krupicu italijanske durum pšenice, visokog kvaliteta, koja zadovoljava sve potrebe prefinjene italijanske kuhinje u kojoj je testenina esencijalni sastojak.
Koristeći tajne italijanske tehnologije koje garantuju visok kvalitet „Danubius“ za Vas proizvodi mnoštvo različitih oblika durum testenina: Spaghetti, Tubetti elicoidali , Penne rigate, Gnocchi, Cornetti creste, Fusilli i Fusilli tricolore.
VELIKA PAKOVANJA
Danubius durum testeninu možete pronaći i u pakovanjima od 1 kg i 2 kg.